Ak troller, AKP ve Erdoğan'ı eleştiren yarbayı hedef gösterdi: Ordudan atılsın!

~ 24.08.2015, Yeni Yaklaşımlar ~
Kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan'ın cenaze töreninde AKP ve Erdoğan'a sert eleştiriler yönelten Yarbay Mehmet Alkan, kısa sürede ak trollerin hedefi oldu. Trol hesaplardan Yarbay Alkan "hain" ilan edildi, ordudan atılması gerektiği dile getirildi.

‘Ak troller’ Şırnak’ta hayatını kaybeden Yüzbaşı Ali Alkan için bugün Osmaniye’de düzenlenen cenaze töreninde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başta olmak üzere iktidara tepkisini dile getiren ağabey Yarbay Mehmet Alkan’ı hedef almakta gecikmedi.

Yarbay, cenazede, “Çözüm diyenler ne oldu da şimdi de savaş diyor” diye isyan etmiş, “Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ‘Şehit olmak istiyorum’ diye bir şey yok. Git o zaman oraya git” diye haykırmıştı.

Diken internet sitesinde yayınlanan habere göre, Yarbay Alkan'ın bu isyanının hemen ardından "büyük oyun"u gören ilk isimlerden biri Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Bolu Köroğlu Gazeteciler Birliği Başkanı İmdat Aslan oldu. İmdat Aslan Twitter hesabında, "Terör Örgütünün medya ayağı muazzam faaliyette... Şehit cenazeleri üzerinden bile örgüt lehine algı yapılıyor" diye yazdı. 

AKP yanlısı isimler ve ‘ak troller’in bugünkü hedefi kardeşinin cenazesinde hükümete tepkisini dile getiren Yarbay Mehmet Alkan oldu.

Yarbay'ı hedef gösteren bazı Twitter paylaşımları şöyle: 

 

 

solhaber

 

Hits: 943