En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat

~ 08.02.2015, Yeni Yaklaşımlar ~

Avukatlar dünya tarihinde her zaman dikkat çekmeyi, yaptıkları iş gereğince her zaman önemli konumlara sahip olmayı başarmışlardır. En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat listemizi hazırlarken, avukatların kariyer anlamında yapmış olduğu başarılı işleri değil, sadece dış görünüşlerine göre değerlendirdik. Kısacası dünyanın en güzel 10 avukatını listeledik diyebiliriz. Listede hiç Türk avukat yok. Aklınıza hemen Türk avukatlar güzel değil mi sorusu gelmesin. En güzel 10 Türk avukat listemizi ilerleyen günlerde ayrıca yayınlayacağız. Lafı daha fazla uzatmadan en güzel kadın avukatlar listemize hemen geçelim.

İşte En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat

10. Justine Thornton

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat - Justine Thornton

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat – Justine Thornton

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat listemizin onuncu sırasında İngiliz bir avukat yer alıyor. Justine Thornton küçüklüğünden bu yana güzelliği ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Daha küçük bir çocukken oyunculuk yapmıştır. İlerleyen yıllarda oyunculuk benim ideal mesleğim değil diyerek hukuk fakültesine kayıt olmuş ve avukat olarak kariyerine devam etmiştir. Cambrige Hukuk Fakültesi ‘ni derece ile tamamlamayı başarmıştır. Justine Thornton hukuk kariyerinde de başarılara imza atmayı sürdürmüştür. Hali hazırda İngiliz İşçi Partisi ‘nin başkanlığını yapmaktadır. Çok sakin, tutarlı, bilgili ve karşısında ki insana her daim güven vermeyi başaran bir karaktere sahiptir.

9. Catia Saraiva

En Dikkat Çekici 10 Avukat - Catia Saraiva

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat – Catia Saraiva

Catia Saraiva hem güzelliği hem de hukuki anlamda başarıları ile Amerika Birleşik Devletleri ‘nde sıkça gündeme gelen bir isim. Kuzey Kaliforniya Süper Avukatları tarafından yılın yükselen star avukatı “Rising Star” ünvanına layık görülmüştür. Geçtiğimiz yıllarda da bir çok ödül kazanmayı başarmıştır. 2010 yılında yılında Kaliforniya Tüketici Avukatları tarafından yılın avukatlığına aday gösterilmiştir. 2011 yılında ise tüm Amerika ‘da yılın en iyi duruşma avukatı ödülünü kazanmayı başarmıştır. Özellikle kimsenin kolay kolay kabul edemediği davaları çözümlemesi ve başarılı sonuçlar alması onun kariyerinde zirve yapmasını sağlamıştır.

8. Rachael O’Hagan

Rachael O’Hagan

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat – Rachael O’Hagan

Rachael O’Hagan listemizde yer alan bir diğer İngiliz avukat. Rachael güzelliğinin yanı sıra inşaat, mühendislik, teknoloji ve ticari anlaşmazlıkların çözümünde uzman bir avukattır. Müvekkillerinin ihtiyaçlarına yönelik mükemmel çözümler üreterek, geniş bir müvekkil portföyüne sahiptir. Londra ‘da inşaat sektörü denilince akla ilk gelen avukatlardan biri olmayı başarmıştır.

7. Mika Mayer

Mika Mayer

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat – Mika Mayer

Mika Mayer, tıbbı cihaz ve ilaç dağıtımı alanlarında ki patent çalışmalarında hizmet veren Morrison & Foerstrer LLP hukuk bürosu (şirketi) ortaklarındandır. Hukuk bürosunun en genç ortağı olmayı başarmıştır. Boston Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olmuştur. Catia Saraiva gibi o da “Rising Star” yükselen yıldız avukat ünvanını kazanmıştır. Law 360 ‘ın yaptığı araştırma sonuçlarına göre Amerika Birleşik Devletleri ‘nde görev yapan ve 40 yaş altında ki en iyi 10 avukattan biri olmayı başarmıştır. Journal dergisi tarafından da en iyi portföy yöneticisi 25 avukat arasında ki yerini almıştır. Mika Mayer hem güzelliği hem de avukatlık kariyeri ile en dikkat çekici avukatlar arasında yerini almayı başarmıştır.

 6. Laura Bell

Laura Bell

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat – Laura Bell

Büyük kahverengi gözleri, sıcak gülümsemesi ile her daim nazik ve kırılgan yapısı ile, En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat listemizin altıncı sırasında Laura Bell yer alıyor. İngiltere ‘de avukatlık mesleğini devam ettiren Laura Bell, listemizde ki diğer avukatlar gibi ödül toplamayı başaran avukatlardan. İngiltere Barosu ‘nun 2014 rehberinde istihdam ve iş hukuku alanında ” Alanında Lider ” seçilmiştir. Müvekkilleri ile kurmuş olduğu sıcak temas ve sonuç odaklı yaklaşımları kariyerinde de üst noktalarda yer almasını sağlamıştır.

5. Ana Quincoces

Ana Quincoces

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat – Ana Quincoces

Dünyanın en zengin avukatı listemizde de yerini almayı başaran Ana Quincoces, En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat listemize de girmeyi başardı (Dünyanın en zengin avukatları nı merak mı ediyorsunuz ?).  Ana reality showları, yemek tarifi kitapları (Amerika Birleşik Devletleri ‘nde uzun süre bestseller olmayı başarmıştır) ve güzelliği ile hukuk kariyerinin dışında daha fazla dikkat çekmeyi başarmıştır. Ama yazımızın başında da söylediğimiz gibi, bu listede bizim için önemli olan hukuk kariyeri değil güzellik ve Ana Quincoces güzelliği ile fazlasıyla dikkat çekiyor.

4. Julie Celum

Julie Celum

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat – Julie Celum

Julie Celum gerçekten güzelliği ile göz kamaştırıyor. Hem iş yaşantısında ki kariyeri hem de güzelliği ile popüler avukatlar arasında. Julie Celum hukuk kariyerine üvey annesi sayesinde başladığını söyleyebiliriz. Başarılı bir avukat olan üvey annesini her zaman takdir etmiş ve onun yolunda ilerlemek istemiştir. Üst düzey bilim merakı bile onu bu yoldan çevirememiştir. Tabi ki boynuz kulağı geçer felsefesi Julie Celum içinde geçerli oldu. Hem güzelliği hem de çalışkanlığı sayesinde kendine ait bir hukuk bürosu kurdu. Bununla da yetinmeyerek Ulusal Hukukçular Derneği tarafından yılın en iyi 40 avukatı arasında gösterildi.

3. Stacey Gardner

Stacey Gardner

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat – Stacey Gardner

Stacey Gardner iş hayatının ilk yıllarında modellik yapmaktaydı. İlerleyen yıllarda hukuk okudu ve şu an da dünyanın en zengin 10 avukatından biri. Modellik kariyerinin yanında avukat olmayı başarabilmesi ve en zengin avukatlar listesinde yer alması küçümsenmeyecek bir başarı. Stacey Gardner ‘ın güzelliği tescillenmiş de diyebiliriz. Uzun yıllar boyunca modellik yapması, güzelliğinin bir kanıtı diyebiliriz.

2. Natalia Poklonskaya

Natalia Poklonskaya

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat – Natalia Poklonskaya

Natalia Poklonskaya şu an aslında bir avukat değil. 2002 yılında hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra 2012 yılına kadar avukatlık yaptıktan sonra, Rusya Devlet Başkanı Vlademir Putin tarafından Kırım Başsavcılığı görevine atandı. Güzelliğinin ve çekiciliğinin tüm dünya tarafından duyulması da bu tarihlere denk gelmektedir. 11 Mart 2014 tarihinde yayınlanan bir Youtube videosu sonrasında, güzelliği keşfedildi. Tam bir rus güzeli olarak nitelendirebiliriz. Sarı saçları, soğuk bakışları ve renkli gözleri ile mükemmel bir güzelliğe sahip. Ancak En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat listesinde liderliği bir diğer güzel avukata kaçırmak durumunda kaldı.

1. Amal Clooney – Alamuddin

Amal Clooney - Alamuddin

En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat – Amal Clooney – Alamuddin

Ve geldik En Dikkat Çekici 10 Kadın Avukat listesinin bir numarasına. Amal Alamuddin hem güzelliği hem de yapmış olduğu işlerle tam anlamıyla bir numarayı hak ediyor. Dünya çapında tanınmasın da iki konu temel alıyor. Birincisi Wikileaks davasında Julian Assange ‘ın avukatlığı yapması. Dünya çağında sansasyon yaratmış bir kişinin avukatlığını yapmak, isminizi tüm dünyaya duyurabilmek için yeterli gelebilir. Ancak Amal Alamuddin bununla da kalmadı. Dünyaca ünlü aktör George Clooney ‘nin kalbini çalmayı başardı ve eylül 2014 yılında ünlü aktör ile evlendi ve artık yeni soyadı ile karşımızda. Amal Clooney. Bir kadının George Clooney tarafından eş olarak tercih edilmesi bile güzellik ve çekicilik anlamında yeterli olabilir. Lübnan doğumlu Amal Clooney – Alamuddin birinciliği kesinlikle hak ediyor. Ülkemizde de Doğu Perinçek ‘e karşı açılan Ermeni soykırımı davasında Ermenistan ‘ın avukatlığı yaparak gündeme gelmeyi başarmıştır.

 http://www.microdestek.com.tr/dunyada-en-dikkat-cekici-10-kadin-avukat.html

 

Hits: 2254