Polisin taciz davası Yargıtay'a gitti

~ 27.08.2014, Yeni Yaklaşımlar ~

Polis lojmanında oturan komşusunun 8 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan polis memuru Ş.İ.'nin dava dosyası, görevsizlik kararıyla Yargıtay'a gönderildi.

Derince Polis lojmanlarında oturan komşusu H.A. adlı polis memurunun 8 yaşındaki kızı I.A.'yı taciz ettiği iddiasıyla İzmit Önleyici Hizmetler Müdürlüğü'nde görevli tutuklu sanık polis memuru Ş.İ.'nin 'Nitelikli cinsel istismar suçu'ndan yargılanmasına bugün Kocaeli 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

DAVA DOSYASI YARGITAY'A

Duruşmaya tutuklu sanık Ş.İ. ve tacize uğradığı iddia edilen I.A ve babası H.A ve annesi N.A katıldı. Duruşmada I.A adlı çocuğun pedogog eşliğinde ifadesi alındı. Mahkeme heyeti dava dosyasının Kocaeli 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nden görevsizlik kararıyla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildiğini, ancak birden fazla suç oluştuğu için Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmesi istemiyle dava dosyasını Yargıtay'a gönderme kararı aldı.

“BEN ARTIK ŞERİATIN GELMESİNİ İSTİYORUM”

Duruşma sonrası mağdur I.A’ nın teyzesi H.T adeta isyan etti. H.T.,  “Ben artık şeriatın gelmesini istiyorum , biz Polis’ e güvenmeyeceğiz’ de kime güveneceğiz. Artık kimseye güvenimiz kalmadı ama hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Dava ne kadar uzun sürerse sürsün sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

 

 

http://www.ozgurkocaeli.com.tr/haber/polisin-taciz-davasi-yargitaya-gitti-170328.html

Hits: 946