En seksi avukat seçildi

~ 11.07.2014, Yeni Yaklaşımlar ~

George Clooney'in nişanlısı Amal Alamuddin, Londra'daki en seksi avukat seçildi.
Bunca yıldır evliliğe karşı olduğunu açıkça ilan eden Amal Alamuddin'in George Clooney'in hayatında özel bir yer elde ediyormuş.

Bu konuda çifte yakın bir kaynağın ifadesine göre ünlü aktörü genç kadına çeken en önemli ayrıntı "eskiden beri geçerli olan bir kuralı uygulaması."

Bu kaynağın anlattığına göre Amal Alamuddin, çok eski bir 'kadınsı taktiği " uyguladı. Kendisini iki kez yemeğe davet eden Clooney'i "çok meşgul olduğunu" söyleyerek her iki defasında da geri çevirdi. Ancak, üçüncü teklifte aktörle yemeği çıkmayı kabul etti.

Amal Alamuddin'de George Clooney'i bir başka önemli ayrıntı da genç kadınla "gayet normal" bir ilişki yaşayabilmesi oldu söylenenlere göre. Clooney, bundan önceki ilişkilerini Hollywood çevresinden kadınlarla yaşamıştı ve büyük olasılıkla eski sevgililerinin kendisine davranışları Amal Alamuddin'den çok farklıydı.

Clooney'in nişan kararına gerekçe olarak gösterilen bir başka önemli nokta da "bir daha asla evlenmeyeceğini" söyleyen aktörün yaşadığı hayat yüzünden yorgun düşmüş olması.
















 

 

http://www.goodluck.com.tr/TR/9792/fotograf-galerisi/en-seksi-avukat-secildi/71920-dikeyamal8.jpg/ 

Hits: 1401