Eski milletvekiline silahlı saldırı

~ 15.04.2014, Yeni Yaklaşımlar ~
Bakırköy'de eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına, evinin önünde motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.
Alınan bilgiye göre, Yıldız'ın, Kartaltepe Mahallesi Boztepe Sokağı'ndaki evinin önünde 34 EC 9689 plakalı aracına, motosikletli iki kişi tarafından silahla ateş açıldı.
Saldırıda Yıldız'ın eşi ve kızı olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırganlardan biri de araçtan açılan ateşle hayatını kaybetti.
İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
Anavatan Partisi 'nden 18. dönem İstanbul milletvekili olan Adnan Yıldız, yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BİRİ YAKALANDI

Bakırköy'de, eski Anavatan Partisi Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına yönelik silahlı saldırıda bulunduktan sonra kaçan saldırgan, yaralı olarak yakalandı. Diğer motosikletli saldırganın da polis ekipleri tarafından yaralı olarak yakalandığı öğrenildi. Yaralı saldırganın, olayda yaralanan Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

GASP OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR
Olay yerine gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın çok üzücü olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "18. dönem milletvekili Adnan Yıldız, sabah, gasp olduğu tahmin edilen elim olayda yaralandı. Eşi ve kızı ise hayatını kaybetti. Bakırköy, bu tarz olaylarla tanınan bir ilçe değil. Olaydan büyük üzüntü duyuyoruz. Polisin araştırmaları sürüyor ama olayın sabah saatlerinde gasp amacıyla gerçekleştirildiği tahmin ediliyor. Olayda hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum." (AA)

 

(AA)

Hits: 949