SANA BİR TWİİT ATARIM Kİ DÜNYAN DEĞİŞİR

~ 29.03.2014, Ali Narçın ~

Eski Mısır uygarlığında ölü gömme gelenekleri ezoterik törenler eşliğinde yapılırdı. Mumyalama işlemi sırasında ölenin beyni özel yaptırılmış bir kancayla alınır ve kafatası boş bırakılırdı…Beyin ise özel bir kap içinde ölenin yeniden dünyaya geleceği düşüncesiyle saklanırdı..Ciğerleri, kalbi, bazı iç organları da “kanobos” adı verilen kaplara konur ve Mısır tanrısı Horus’un dört çocuğunun koruması altına verilirdi.

 

Sadece Türkiye’ye özgü yeni bir ölü gömme geleneği icat edildi. Bu geleneği de başbakan buldu. Kendisini destekleyenleri ölmeden beynini ameliyat ettiriyor.  Bu ameliyat özel yapılmamış bir kancayla(yanı cımbızla) yaşayanın burun deliklerinden bir kısım beyni alınır ve koyun beyniyle eşdeğere getirilir..Koyunlaştırılır. Böyle tiplemelerin sayısal düzlem içindeki potansiyeli de açıkça görülmektedir..

 

Burunlarından cımbızla beyinleri alınmış ayaklı koyunlar hala bir başbakanın ülkesini hangi uçuruma ittiklerinin farkında olmadan salavat getirmektedirler..

 

Başbakan “Twitter”i kapattı…Koyun sürüsü ona hak verdi ve bu sitenin Türklerin ahlakı yapısıyla uyuşmadığı, kişiyi yoldan çıkardığı yazıldı…İslami gençliğin internet üzerinden organize ettiği evlilik sitelerinin ise helal olduğunu yazdı.

 

Bunlar elbette koyun beyinli robotların savunduğu şeylerdi..Çünkü sadece başbakanın dokunulmazlığına işaret etmektedirler…

 

Bu ülkenin bir kısmının burun deliklerinden beyinleri alınmış ve koyunlaştırılmış olsa da; Başbakanın korku rüyası haline dönüştürülmüş “Gezi Park Direnişi” mitolojisi var. Direnişlerde ölenlerin  ruhları  her geçen gün alanlara milyarlarca özgürlük portrelerini çizmektedir…Başbakan çizilen portrelerden korktuğu için anlamsız yasaklar getiriyor…

 

Başbakanın hiç beklemediği diri bir gençlik her gün alanlarda “istifa” pankartlarıyla çıkıyor…Yaptıkları yolsuzlukların ses kayıtları ve resimleri ortaya çıkıyor…Günde 24 saat namaz kılan Başbakan perde arkasında rüşvet, hırsızlık, kara para aklama işine bulaşıyor…Koyunlar ise böyle bir şeyin olmadığına meleyerek yanıtlıyor.

 

Her köşede rüşvet ve hırsızlık var.

Her direnişte baskılar uygulanıyor.

Halkın üzerine gaz bombaları atlıyor.

Hukuk hiçe sayılıyor.

Bireyin özgürlüğü kısıtlanıyor…

 

Yapılan tüm icraatlar ortaya sergilendiğinde başbakanın acımasız bir kişilikle diktatörlük çadırını kurduğu görülüyor.

 

Ali Narçın | Tüm Yazıları
Hits: 1639