Türkiye Barolar Birliği Ve Başkent Üniversitesi Arasında Sağlıkta Büyük İşbirliği

~ 15.11.2013, Yeni Yaklaşımlar ~

Avukatlar, Stajyer Avukatlar ile Sisteme Kayıtlı Eş ve Çocukları, Türkiye Barolar Birliği Tedavi Yardımları Kapsamında Başkent Üniversitesi Hastanelerinde Ücretsiz Tedavi Olabilecekler

Türkiye Barolar Birliği ve Başkent Üniversitesi arasında “Tedavi Hizmetleri Alım Sözleşmesi” Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Başkent Üniversitesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Torgay tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan TBB Başkanı Feyzioğlu, “Bugün Türkiye Barolar Birliği olarak Başkent Üniversitesi ile çok ciddi bir işbirliği anlaşmasına imza atıyoruz. Bundan sonra avukat meslektaşlarımız, stajyer avukatlarımız, onların bakmakla yükümlü oldukları çocukları ve eşleri, sisteme kayıt olmaları kaydıyla, Türkiye’nin 9 merkezindeki Başkent Üniversitesi Hastanelerinden ve diğer sağlık tesislerinden hem kaliteli hem iyi şartlarda yararlanabilecekler. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum ve imzayı atıyorum” dedi.

Başkent Üniversitesi Başhekim Yardımcısı Torgay da, “Bizler de sizlerle beraber olmak, çalışabilmek, sizlere hizmet verebilmek adına çok mutlu olduğumuzu söylemek istiyoruz. Çünkü Türkiye Barolar Birliği’nin önemini, etkisini, gücünü ve değerini çok iyi biliyoruz ve böyle bir kuruma sağlık açısından hizmet verebilmek bizi gerçekten gururlandıracaktır. Bundan sonra beraber daha iyi şeyler yapabilmek ümidiyle sizlere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Anlaşma kapsamında; avukatlar ve stajyer avukatlar TBB Yardım Fonu kapsamında olan sağlık hizmetleri için tamamı Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu (SYDF) tarafından karşılanmak üzere herhangi bir ücret ödemeden özel koşullarda tedavi olabilecekler.

Sisteme kayıt yaptırarak üye olan avukat eş ve çocukları da bu hizmetlerden aynı koşullarda yararlanabilecekler.

Ayrıntılı bilgi için:

http://sydf.barobirlik.org.tr/

 

Hits: 951